TCPM strijdt mee in wielerspektakel Daags na de tour

Voor het Boxmeerse wielerspektakel “Daags na de tour” schakelen we dit jaar niet alleen als sponsor een tandje bij. Onze engineers Jan Wolthuis, Erwin Vos en Leon Baken strijden maandag 25 juli namens TCPM namelijk mee om de Bedrijvenbokaal. 

TCPM Daags na de Tour Leon Baken

Boxmeer is op de dag na de finish van de Tour de France het epicentrum van het wielrennen. De 46ste editie van Daags na de Tour presenteert een vol programma met verschillende afstanden. Na de sportklasse en de skeelerwedstrijd aan het begin van de middag, starten onze renners om 15.30 uur in de Bedrijvenronde (24 km). Vervolgens verschijnen om 16.45 de elite/beloften vrouwen (60 km) aan de start. En vanaf 20.00 uur strijden bekende wielernamen om de grote prijs in de Profronde (80 km).

Jan, Erwin en Leon bereiden zich momenteel voor op hun sportieve uitdaging. Jan, competentie center leider industriële automatisering, liet zich door collega’s overhalen om deel te nemen, maar spijt heeft hij zeker niet. “Ik kijk ernaar uit om het spektakel mee te beleven en om TCPM op deze manier te promoten.” Met zijn vaste rondjes door Twente verwacht hij voldoende getraind te zijn. “In de top heb ik niets te zoeken”, zegt hij nuchter, “ik vind het gewoon al leuk om mee te doen.” 

Ook Erwin werd aangespoord door andere TCPM’ers “Aangezien ik altijd enthousiast ben over de tochten die ik fiets, wisten ze dat dit ook wel wat voor mij zou zijn”. Hij is erg benieuwd naar het criterium, mede omdat het zijn debuut in een wedstrijd wordt. Maar van spanning is ook bij deze sportieve engineer totaal geen sprake: “Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en hoop met het team een mooie wedstrijd te fietsen, we gaan voor een resultaat waar we trots op zijn.”

Leon nam in 2019 ook al deel aan de Bedrijvenronde, het was destijds voor hem een nieuwe ervaring om in hoog tempo in een groep over een parcours te rijden. Hij blikt met veel plezier terug: “Het gaat erg hard, maar je wordt meegezogen door de groep en eenmaal over de finishlijn heb je echt een euforisch gevoel.” Ook hij kijkt ernaar uit om met zijn collega’s TCPM te mogen vertegenwoordigen. “En dan ook nog eens in een bedrijfswielertenue!”

"Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en hoop met het team een mooie wedstrijd te fietsen, we gaan voor een resultaat waar we trots op zijn.”

Erwin Vos

Met onder meer profrenners, tienduizenden bezoekers, activiteiten, muziek en horeca langs de route, én natuurlijk onze TCPM’ers, belooft het een fantastisch evenement te worden. Dus wielerliefhebber of niet kom ook genieten van het spektakel en natuurlijk onze sportieve medewerkers aanmoedigen!

Gerelateerde berichten

Terugblik op inspirerend Engineering Event Safety 2021
Nieuws
Terugblik op inspirerend Engineering Event Safety 2021
Complete en integrale oplossingen voor industriële bedrijven
Blogs
Complete en integrale oplossingen voor industriële bedrijven
Volop kennisdeling tijdens inspirerende ontbijtsessie
Nieuws
Volop kennisdeling tijdens inspirerende ontbijtsessie