Advies- en ingenieursbureau Boxmeer

TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau. We beschikken over 5 kantoren, verdeeld over heel Nederland, en hebben meer dan 200 gedreven medewerkers. Zij laten zich elke dag weer uitdagen door nieuwe complexe industriële vraagstukken op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Vanuit ons kantoor in Boxmeer bedienen wij onze opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

TCPM Zuid

BEZOEKADRES

Heinz Moormannstraat 1a
5831 AS Boxmeer
+31 (0)88 220 14 00

WAT WIJ DOEN ALS ADVIES- EN INGENIEURSBUREAU

Als advies- en ingenieursbureau voor de industrie helpen wij industriële bedrijven om nog beter te worden in wat zij doen. Door strategisch meedenken te koppelen aan slimme en praktische oplossingen helpen wij bedrijven in Boxmeer en omgeving met complete en integrale oplossingen voor technische omgevingen. De expertises van TCPM, engineering, industriële veiligheid en projectmanagement, zijn daartoe de sleutel. Met vakkundige kennis en een nieuwsgierige blik realiseren wij innovaties voor een technologische, veilige en duurzame toekomst.

 

EXPERTISES VAN TCPM

De kracht van TCPM zit in de combinatie en synergie van onze expertises. Met diepgaande kennis helpen wij vanuit ons kantoor in Boxmeer bedrijven in het zuiden van Nederland om tot de best renderende oplossingen te komen.

ENGINEERING

Voor innovatieve OEM’ers en productiebedrijven ontwikkelen wij productiemiddelen of productiehulpmiddelen die veilig, functioneel, kosteneffectief, maakbaar én duurzaam zijn. Onze vakkundige engineers hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring, hiermee leveren zij complete en integrale oplossingen.

Vanuit ons kantoor in Boxmeer streven wij er naar om onze opdrachtgevers nog succesvoller te maken. Wilt u meer lezen over de specifieke vakgebieden waarmee wij vooruitgang boeken?

Meer over engineering

INDUSTRIËLE VEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons voorop! Bij innovaties in industriële omgevingen komen vele (internationale) wet- en regelgevingen kijken. Onze actuele kennis over de eisen die aan (industriële) veiligheid worden gesteld, zetten wij graag voor onze opdrachtgevers in. Zo dragen we actief bij aan een duurzame en veilige toekomst.

Met onze praktische en pragmatische aanpak adviseren en begeleiden wij opdrachtgevers in de omgang met risico’s. Of de vraag nu ligt op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid of HSE management, wij kunnen hierbij helpen. Meer weten over hoe wij uw organisatie, gevestigd in Boxmeer of omgeving, kunnen helpen bij industriële veiligheid? Lees dan verder.

Meer over industriële veiligheid

PROJECTMANAGEMENT

Met professioneel projectmanagement leiden wij projecten op een zo efficient en duurzaam mogelijke wijze tot het beoogde resultaat. Een TCPM projectmanager durft over grenzen heen te kijken en kan hierdoor nét dat beetje extra leveren. We focussen op een goede beheersing van de risico’s, kosten en tijd. Bij TCPM Zuid beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise in het managen van projecten.

Onze projectmanagers staan bekend om hun daadkrachtige en doelgerichte werkwijze. Door brede kennis, heldere communicatie, oplossingsgerichte instelling en natuurlijk leiderschap vervullen ze een sleutelrol binnen ieder project. Meer weten?

Meer over projectmanagement

MARKTEN WAARIN TCPM ONDER MEER ACTIEF IS

Vanuit ons kantoor in Boxmeer zijn wij actief voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten en branches. Wij hebben een jarenlange ervaring in de volgende markten:

  • Food
  • Pharma
  • Capital goods
  • Energy
  • Marine & offshore

Benut onze expertises

TCPM beschikt over ruim dertig jaar aan ervaring en die zetten wij graag voor u in! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te sparren over de mogelijkheden.

Frank Beljaars Adviseur

PROJECTEN IN DE BUURT VAN BOXMEER

Wij hebben al vele projecten voor opdrachtgevers uit Boxmeer en omgeving mogen doen. Lees hier bijvoorbeeld hoe wij AVL Motion uit Westerbeek hebben geholpen met het autonoom selectief oogsten van asperges door middel van een robot. Benieuwd wat TCPM voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met ons op.

Onze succesverhalen

Klinkend projectresultaat bij Heineken
Marel-Food-Logistic TCPM Geavanceerd transportsysteem voor voedsellogistiek
Innovatieve oogstrobot voor asperges