Over ons

TCPM BRENGT BEWEGING IN ÚW ZAAK

Succesvol ondernemen is een kwestie van blijven bewegen. Wij helpen u pro-actief om kennisintensieve zaken in beweging te brengen en te houden. Voor elke verbetermogelijkheid in een industriële omgeving bieden wij een integrale oplossing. TCPM is als onafhankelijk ingenieurs- en advies bureau een strategische partner die slimme en praktische oplossingen biedt op basis van ‘one-stop-shopping’. Dat doen we – sinds 1990 – met ca 200 professionals, vanuit vijf vestigingen, dus altijd dicht bij de klant.

TCPM biedt passende oplossingen vanuit de disciplines: Engineering, Industriële veiligheid en Project Management. De combinatie van deze kennisgebieden maakt ons uniek in de markt. Wij bedienen opdrachtgevers in binnen de marktsegmenten Food, Pharma, Energy, Capital Goods en Marine & Offshore. 

TCPM INGENIEURS & ADVISEURS: STRATEGISCH PARTNER VOOR DE INDUSTRIE

Dagelijks zijn meer dan 200 medewerkers (in vaste dienst) werkzaam voor onze (internationale) klanten. Klanten in de regio…. Met 5 vestigingen in Nederland is TCPM altijd in de buurt waar techniek en innovatie samenkomen. TCPM is dus ook in uw regio!

DIRECTIE

“Beweging - De normaalste zaak van de wereld. Maar als je erbij stilstaat, eigenlijk heel bijzonder. Want beweging ontstaat nooit vanzelf. Zonder actie geen reactie. Zaken in beweging zetten, daar is meer voor nodig. Zoals kennis, gedrevenheid en goed ondernemerschap. Stilzitten is er voor uw bedrijf of organisatie niet meer bij: projecten, nieuwe producten, productieprocessen, alles moet sneller en efficiënter. Dan is het belangrijk dat u een partner kent die de vaart erin houdt. Een partner als TCPM.”

Visie

TCPM staat u bij als partner met kennis en capaciteit, zodat u succesvol kunt zijn. U focust zich steeds meer op uw core business en wilt steeds efficiënter werken. TCPM kan u hierbij ondersteunen als strategische partner met een beheersfunctie (ketenregie). Hierbij evolueren wij tot een daadkrachtig bedrijf dat inventieve activiteiten flexibel uitvoert.
TCPM wil haar werkgebied in de toekomst uitbreiden naar de omringende landen. Wij verwachten groei, zowel in personeel als productaanbod.

Door een effectieve organisatie en het tijdig herkennen van de marktbehoefte, kunnen we een zeer concurrerende prijs/prestatieverhouding blijven hanteren.

Missie

TCPM levert voor industriële bedrijven op flexibele wijze capaciteit en adviezen voor het beheersen van veranderingen, het vergroten van de winstgevendheid en het voldoen aan wettelijke en maatschappelijke verplichtingen.

Haar bestaansrecht ontleent TCPM aan het leveren van de best renderende oplossing voor industriële vraagstukken vanuit een multidisciplinaire aanpak.

DIRECTIE / MANAGEMENT TEAM

Rudie Veenendaal
Rudie VeenendaalAlgemeen directeur
T. +31 (0)88 220 14 10
E. r.veenendaal@tcpm.nl
Erik van de Vrugt
Erik van de VrugtTechnisch directeur
T. +31 (0)88 220 14 11
E. e.van.de.vrugt@tcpm.nl
Mark Tuinte
Mark TuinteCommercieel directeur
T. +31 (0)88 220 14 12
E. m.tuinte@tcpm.nl
Edward Schrijver
Edward SchrijverBU Manager Advies
T. +31 (0)88 220 14 16
E. e.schrijver@tcpm.nl
Stan Pompen
Stan PompenBU Manager IP
T. +31 (0)88 220 14 14
E. s.pompen@tcpm.nl

De menselijke maat als basis van uw resultaat!

Ingenieurs & adviseurs van TCPM… dat betekent samenwerken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren. Inmiddels zijn we met ca 200 TCPM-ers.
Ondernemend, innovatief en zeer betrokken bij wat we doen.... dat is de TCPM-er!

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken