Over ons

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door.

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

TCPM INGENIEURS & ADVISEURS: STRATEGISCH PARTNER VOOR DE INDUSTRIE

Dagelijks zijn meer dan 200 medewerkers (in vaste dienst) werkzaam voor onze (internationale) klanten. Klanten in de regio. Met 5 kantoren in Nederland is TCPM altijd in de buurt waar techniek en innovatie samenkomen. TCPM is dus ook in uw regio!

Samen voor zekerheid

TCPM biedt industriële bedrijven zekerheid en waar voor hun geld bij engineering, projectmanagement en industriële veiligheid. We zijn echte liefhebbers die gek zijn op hun vak en die klanten verder willen helpen. Daarom gaan we altijd door tot we een werkende oplossing hebben. Want het resultaat telt! Maar dat lukt alleen als we ons continu ontwikkelen en echt samenwerken. Met collega’s én klanten.

 

DE VIER DRIJVERS

van onze organisatie

EEN PERSOONLIJK VERHAAL

In een wereld van cijfers, zakelijke belangen en technische constructies zetten wij de mens bovenaan. We geven onze klanten de aandacht die ze verdienen. Ons persoonlijke contact gaat verder dan een e-mailtje hier en daar. We kennen elkaar! En dat geldt ook voor onze collega’s. Want als we ons zelf als mens ontwikkelen, kunnen we dat ook uitdragen.

DE STABIELE FACTOR

Als je in deze branche al meer dan 25 jaar groeit, dan doe je iets goed. Wat dan? Wij zijn van de lange adem. Veel van onze klanten kennen we al jarenlang door en door. Onze directie is een stabiel anker in onze ontwikkeling en veel van onze vakmensen zijn al heel lang bij ons. Dat geeft zekerheid, naar binnen en naar buiten.

LIEFDE VOOR
HET VAK

Wij zijn ingenieurs. En als we met ons vak bezig zijn gaan we altijd voor de best renderende oplossing. We zijn gefocust. Waarom? We vinden ons vak gewoon het mooiste dat er is. Daarom blijven we ons ontwikkelen, delen we onze kennis en weten we alles van de branches waarin we opereren. Pas dan kun je echt goed je werk doen.

NET DAT BEETJE EXTRA

We denken nooit dat we er al zijn. Altijd kijken we of het nog net iets beter, sterker, handiger of slimmer kan. Daarom investeren we veel in onze mensen. We zijn fanatiek! Als we iets niet precies weten, dan zoeken we het uit. Tot op de bodem. Zo leveren we altijd perfect maatwerk. Een autoriteit, zo mag je dat best noemen. Al zullen wij dat nooit zelf doen.

DIRECTIE / MANAGEMENT TEAM

Rudie Veenendaal
Rudie VeenendaalAlgemeen directeur
T. +31 (0)88 220 14 10
E. r.veenendaal@tcpm.nl
Erik van de Vrugt
Erik van de VrugtTechnisch directeur
T. +31 (0)88 220 14 11
E. e.van.de.vrugt@tcpm.nl
Mark Tuinte
Mark TuinteCommercieel directeur
T. +31 (0)88 220 14 12
E. m.tuinte@tcpm.nl
Stan Pompen
Stan PompenBU Manager IP
T. +31 (0)88 220 14 14
E. s.pompen@tcpm.nl
Nienke Weelink
Nienke WeelinkManager HRM
T. +31 (0)88 220 14 96
E. n.weelink@tcpm.nl

De menselijke maat als basis van uw resultaat!

Ingenieurs & adviseurs van TCPM… dat betekent samenwerken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren. Inmiddels zijn we met ca 200 TCPM-ers.
Ondernemend, innovatief en zeer betrokken bij wat we doen.... dat is de TCPM-er!

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2022 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken