Projecten

CE-markering digitale textiel printer

CE-markering digitale textiel printer

Opdrachtgever: SPGPrints

SPGPrints B.V. is wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druksystemen en gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele en grafische drukindustrieën.

Duur van het project:

Tien maanden

Het project:

Ondersteuning met betrekking tot productveiligheid. In dit geval in het kader van de CE-verplichtingen van de klant.

Bijdrage TCPM:

Het doen van risicobeoordeling, ondersteuning in de risicoreductiemaatregelen en validatie van de gekozen oplossingen ten behoeve van de reductiemaatregel en het waarderen van het restrisico.

Toegevoegde waarde TCPM:

De adviseur Veiligheid van TCPM bood een onafhankelijke blik op en invulling aan productveiligheid. Hierbij volgde hij het gewenste veiligheidsniveau van de klant, maar zorgde er tevens voor dat in ieder geval aan de wetgeving werd voldaan.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken